Micii tenismeni fălticeneni, la mai multe turnee organizate în sistemul Tenis 10

În ultimele două weekenduri, micii tenismeni care se pregătesc în cadrul secţiei de tenis a clubului „Nada Florilor” Fălticeni au participat la mai multe turnee organizate în sistemul Tenis10 de către Federaţia Română de Tenis (FRT).

În urmă cu o săptămână, micii tenismeni fălticeneni şi-au adăugat în palmares cinci medalii în urma participării la turneele organizate în sistemul Tenis10 FRT, cât şi Tenis10 MPG la Iaşi, Braşov şi Mamaia. La Iaşi, fălticenenii au ocupat podiumul la „Cupa Leo”, la Nivelul Roşu (copii de 8 ani): locul 1 – Ana Maria Dumitru, locul 2 – Iustin Andrei, locul 3 – David Dumitru. David Arcip s-a clasat pe primul loc la turneul Tenis 10 MPG, organizat la Braşov, iar Darius Avrămia a ocupat poziţia a doua (Nivelul portocaliu) la turneul de la Mamaia, dotat cu Cupa Platinium şi care a reunit tensimeni legitimaţi la cluburi din întreaga ţară.

„Până acum avem doi copii calificaţi la Turneul Campionilor (Ana Maria Dumitru şi David Arcip). Sperăm să mai avem unul, doi, pentru că nivelul de pregătire la care au ajuns aceşti minunaţi copii îi recomandă pentru rezultate şi mai bune. Dăruirea şi ambiţia cu care se pregătesc la antrenamente îmi dau speranţe că în următorii ani vom avea plăcerea să urmărim tenis de calitate superioară oferit de micile talente fălticenene”, ne-a spus instructorul de tenis Marcel Dascălu de la ACS Nada Florilor” Fălticeni

Sâmbătă, 29 iulie, s-au desfăşurat alte două turnee de la care tensimenii fălticeneni s-au întors cu medalii. La turneul organizat la Iaşi de Clubul „Virgilius” au participat 16 tenismeni din urbea de pe Şomuz, deplasarea fiind sprijinită de Romfour, care a pus la dispoziţia jucătorilor un microbuz. Jocul foarte bun şi nivelul înalt de pregătire a făcut ca un număr de 12 jucători să urce pe podiumul de premiere la cele trei niveluri de joc: Roşu, Portocaliu şi Verde. Locul I a fost obţinut de Matei Strugariu, Ana Dumitru, Matei Moşneguţu, Iulia Pricob, pe treapta a doua a podiumului de premiere au urcat David Dumitru, Cosmin Strugariu, Ioana Lazer, locul al treilea revenind micilor tenismeni Lorena Sîrbu, Maria Costea, Răzvan Grigore, Matei Ursache, Elena Tofan.

La turneul organizat la Bacău au participat doi copii, ambii urcând pe podium, David Arcip – locul I şi Iustin Andrei – locul al II-lea.

„Au fost două turnee reuşite, cu o participare numeroasă din toate judeţele Moldovei. La Iaşi, copiii noştri au avut un comportament foarte bun, cucerind majoritatea medaliilor puse în joc. Dacă la turneul de la Iaşi ne aşteptam la rezultate bune, surpriza a venit de la Bacău, unde am fost reprezentaţi de doi copii la categoria roşu, cu vârsta mai mică de 8 ani, şi în premieră au jucat finala competiţiei la această categorie. După ce au câştigat toate meciurile din grupe, sferturi şi semifinale, David Arcip şi Iustin Andrei au fost aplaudaţi în finală de toţi cei prezenţi pentru jocul spectaculos. Iustin a condus cu 5-2 în finală, dar David a revenit spectaculos şi a câştigat turneul. Felicitările adresate de organizatori copiilor noştri pentru modul cum au abordat competiţia ne motivează şi mai mult şi sperăm ca de la competiţia organizată la Comăneşti, sâmbătă, 5 august, să ne întoarcem cu cel puţin o medalie”, a precizat instructorul de tenis Marcel Dascălu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI