Volei masculin

Echipa Sucevei a câştigat Campionatul Judeţean de old-boys

De curând, sala „Unirea” din Suceava a găzduit Campionatul Judeţean de old-boys la volei masculin. Competiţia a fost organizată de Asociaţia de Volei din Suceava în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. La competiţie şi-au anunţat participarea trei echipe reprezentând Suceava, Rădăuţiul şi Fălticeniul. Din păcate, în ziua întrecerilor, formaţia din Fălticeni nu s-a prezentat. În meciul direct între grupările de „veterani” din Suceava şi Rădăuţi au câştigat primii.

Pentru formaţia învingătoare au evoluat: Adrian Gălăţeanu, Sergiu Chitic, Dumitru Pintilie, Andrei Rîpan, Lucian Gălăţeanu, Andrei Nistor şi Virgil Larionescu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI