Rugbi, Divizia Naţională

Meci decisiv pentru locul secund al clasamentului pentru CSM Suceava

> Formaţia suceveană va întâlni azi, de la ora 10, pe stadionul „Unirea”, liderul, CS Năvodari

Azi, de la ora 10, stadionul „Unirea” din Suceava va găzdui un meci foarte important pentru locul ocupat de CSM Suceava în clasamentul Diviziei Naţionale de rugbi. Gruparea pregătită de antrenorul Constantin Vlad are şansa, în cazul unei victorii în meciul cu CS Năvodari, să se menţină pe locul doi la capătul sezonului regulat. După eşecul neaşteptat din etapa trecută, de la Galaţi, CSM Suceava este obligată să câştige acest meci pentru a rămâne pe locul doi, poziţie de pe care va juca meciul din semifinale pe teren propriu.

Sucevenii sunt conştienţi că vor avea o misiune dificilă în faţa celei mai bune echipe din Divizia Naţională, dar vor să încheie sezonul regulat cu o victorie, mai ales că joacă în faţa propriilor spectatori.

„Puteam să rezolvăm problema locului doi la Galaţi, dar, din păcate, am pierdut în urma unui meci în care nici acum nu înţeleg ce s-a întâmplat. Avem un meci greu cu CS Năvodari, o echipă cu jucători care au mai evoluat în prima ligă la Farul sau CSM Bucureşti, dar noi trebuie să ne jucăm şansa până la capăt, mai ales că jucăm acasă, şi sper să avem parte de cât mai mulţi suporteri care să ne încurajeze. Am încredere că jucătorii noştri se vor concentra exemplar, că nu vor mai comite prea multe greşeli şi, în plus, că vor respecta planul tactic de joc. Mulţumim Primăriei municipiului Suceava şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul pe care ni-l acordă, lui Alin Creţu şi firmei sale AC Mobile, Expert Optic şi Asociaţiei Prietenii Rugbiului din Bucovina şi tuturor celor ce sunt alături de noi”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Pentru acest meci, sucevenii au doi jucători incerţi, Preutescu şi Drelciuc, care s-au accidentat în meciul de la Galaţi, în lot urmând să revină alţi doi jucători, Zup şi Dragoş Manole.

Tot în această rundă, principalele contracandidate la locul doi vor avea meci direct, Buzăul primind vizita Ştiinţei Petroşani, aceasta din urmă având un meci în minus, pe care îl va juca acasă, cu RCM Galaţi, pe 20 mai. În celelalte două meciuri, Aradul va juca acasă cu clujenii de la Mănăştur, iar RC Bârlad va primi vizita echipei RCM Galaţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI