Lupte greco-romane

Adrian Agache şi Teodor Chira, prezenţi la Turneul Internaţional de la Bucureşti

La sfârşitul acestei săptămâni, la Bucureşti, se va desfăşura un puternic turneu internaţional de lupte greco-romane. La întreceri vor fi prezenţi sportivi din 30 de ţări, la care se adaugă şi luptători din SUA şi Canada.

Datorită rezultatelor foarte bune obţinute în acest an, la această competiţie de anvergură au fost selecţionaţi să participe şi Adrian Agache şi Teodor Chira de la CSM Suceava. Primul dintre ei, junior I, a obţinut locul 5 la seniori, 3 la tineret şi 2 la categoria sa de vârstă, cel de-al doilea, junior II, s-a clasat pe locul 3 la juniori I şi pe primul loc la categoria sa de vârstă.

Tehnicienii suceveni care i-au pregătit pe cei doi luptători de-a lungul anilor au ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat dezvoltării şi promovării luptelor sucevene.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI