Fotbal, Liga a IV-a

Distanţa dintre liderul Bucovina Rădăuţi şi ocupanta locului secund, Viitorul Liteni, se păstrează

Bucovina Rădăuţi, liderul Ligii a IV-a, nu mai are adversari de aproape o lună de zile. Echipa condusă de Daniel Bălan şi Iulian Ionesi şi-a trecut în cont o nouă victorie la „masa verde”, după ce a câştigat, prin neprezentarea adversarului, meciul de pe teren propriu împotriva Recoltei Fântânele.

În derbiul rundei a XXI-a, Şomuzul Preuteşti a câştigat în faţa celor de la Progresul Frătăuţii Vechi, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Cătălin Vasiliu şi Sergiu Constantin. Moldova Drăguşeni a confirmat forma bună din retur, câştigând pe terenul din Vama, în faţa Forestierului Frumosu, cu scorul de 3-1, prin golurile înscrise de Păcurari, Bâgu şi Pavăl. În alte două meciuri, Şomuz Fălticeni a trecut de Foresta II Siret, cu scorul de 2-0, printr-o dublă semnată de Martin, în vreme ce Stejarul Cajvana a ieşit din zona retrogradării după ce a învins pe CS Gura Humorului cu scorul de 2-1.

Rezultate înregistrate în etapa a XXI-a:

Şomuzul Preuteşti – Progresul Frătăuţii Vechi      2-1

Şomuz Fălticeni – Foresta II Siret                        2-0

Stejarul Cajvana – CS Gura Humorului                 2-1

Bucovina Rădăuţi – Recolta Fântânele                          3-0

Forestierul Frumosu – Moldova Drăguşeni            1-3

Bradul Putna – Viitorul Liteni                              0-3

Victoria Vatra Moldoviţei – Avântul Volovăţ            3-0

Notă: Formaţiile Bradul Putna şi Avântul Volovăţ s-au retras din campionat după finalul turului şi vor pierde la „masa verde”, cu 3-0, meciurile pe care le mai au disputat până la finalul sezonului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI