Studenţii USV au câştigat concursul TIE 2017

 Studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava au câştigat un premiu I, un premiu II şi o menţiune, ocupând locurile I, IV şi V la Concursul „Tehnici de interconectare în electronică” (TIE) de la Iaşi. Astfel, Gheorghe Cojocariu de la USV a obţinut premiul I, pe locul II s-a situat Gavril-Cristian Anechitei-Diacu, iar menţiune a obţinut Marian Atănăsoaie. Cei trei studenţi suceveni au fost pregătiţi de şef lucrări dr. ing. Adrian-Ioan Petrariu (antrenor) şi de conf. univ. dr. ing. Eugen Coca, OCA (mentor).

Competiţia s-a desfăşurat la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, în cadrul Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, reunind 38 de concurenţi de la 13 universităţi din ţară.

„Performanţa studenţilor suceveni confirmă trendul ascendent pe care se află învăţământul superior de electronică din Suceava, fiind a treia participare când un student USV câştigă acest prestigios concurs, după ediţiile din 2015 (prin Luchian Teodor) şi 2014 (prin Grigoraş Eduard)” au informat reprezentanţii USV.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI