CNAS scoate din nou la concurs postul de preşedinte-director general al CAS Suceava

Postul vacant de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava a fost scos, din nou, la concursul pe care-l va organiza Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Bucureşti la data de 11 mai, termenul-limită de depunere a dosarelor fiind 27 aprilie (inclusiv), până la ora 17. Reamintim că anul trecut a fost organizat concurs pentru ocuparea acestei funcţii la mai multe CAS din ţară, dar niciun candidat nu a fost admis. Actualul preşedinte director general interimar al CAS Suceava, ec. Victor Cristi Bleorţu, care a participant la concursul de anul trecut, ne-a precizat că va concura şi anul acesta. El ne-a spus că ocupă funcţia interimară la CAS Suceava din 2015 şi a mai fost şef al instituţiei în perioada 2010-2012.

Conform informaţiilor transmise de actualul şef al CAS Suceava, ec. Victor Cristi Bleorţu, la data de 3 mai se vor afişa rezultatele selecţiei dosarelor de concurs, pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare, iar contestaţiile cu privire la rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere se vor depune la CNAS până la data de 4 mai inclusiv. Ele se vor soluţiona şi afişa la sediul CNAS în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Proba scrisă a concursului va avea loc la data de 11 mai, şi va fi urmată de un interviu ce se va desfăşura în maxim 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI