Pentru Milano, Roma şi Bologna

Wizz Air a introdus cursele suplimentare pentru sărbătorile pascale

Wizz Air a introdus, de ieri, curse suplimentare pe perioada sărbătorilor pascale pentru destinaţiile Milano (Bergamo), Roma (Ciampino) şi Bologna.

Astfel, de luni, 10 aprilie, până în 23 aprilie, va circula o cursă Milano (Bergamo) – Suceava în zilele de luni, cu plecare la 8.35 din Italia şi aterizare la ora 11.50 la Suceava, de unde va pleca spre Milano la 12.20 şi va ajunge la destinaţie la ora 13.40.

Totodată, de joi, 13 aprilie, şi până în 25 aprilie vor zbura curse suplimentare, în zilele de joi, spre Roma şi Bologna.

Astfel, plecarea de pe aeroportul Roma (Ciampino) va fi la ora 8.05, cu aterizare la Suceava la ora 11.15. Plecarea de pe Suceava este programată la ora 11.45, iar aterizarea la Roma (Ciampino) la ora 13.05. În ceea ce priveşte destinaţia Bologna, avionul va decola la ora 9.15 şi va ateriza la Suceava la ora 12.15, de unde va decola la ora 12.45 cu aterizare la ora 13.55.

Acest program suplimentar va mai fi pus în aplicare în perioada vacanţei şcolare de vară, respectiv 19 iunie – 17 septembrie pentru destinaţia Milano (Bergamo) şi 22 iunie – 19 septembrie pentru destinaţiile Roma (Ciampino) şi Bologna.

De menţionat este că în perioada 29 iunie – 26 octombrie, Wizz Air va introduce şi o cursă suplimentară, tot joi, pentru destinaţia Londra (Luton). (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI