În noiembrie, Berchişeştiul va avea o nouă sală de sport

 Cetăţenii comunei Berchişeşti sunt mândri că de săptămâna trecută au început lucrările la obiectivul de investiţii „Sală de sport cu 102 locuri”, proiect finanţat de statul român prin Compania Naţională de Investiţii. Cu ocazia startului acestui proiect extrem de ambiţios pentru comună, preotul paroh Ionel Coca, de la Biserica „Sfântul Nicolae” din localitate, a sfinţit terenul şi i-a binecuvântat pe toţi cei prezenţi la eveniment. Potrivit contractului, noua sală de sport din Berchişeşti are ca termen de recepţie a lucrărilor luna noiembrie a acestui an, după ce Primăria a pus la dispoziţie suprafaţa de teren necesară acestei realizări.

Edilul-şef al comunei, Zenovia-Violeta Ţăran, a declarat: „Este vorba despre un demers extrem de binevenit pentru copiii şi tinerii din cele două localităţi aparţinătoare comunei noastre, mai ales având în vedere specificul sportiv al Berchişeştiului, care organizează anual turneul de mini-rugbi «Viorel Lucaci». Prin darea în folosinţă a noii săli de sport, mă aştept la o implicare şi mai dinamică a tinerei generaţii din Berchişeşti în fenomenul sportiv de masă, deoarece sportul înseamnă în primul rând sănătate, iar elevii care îşi vor dori cu adevărat vor ajunge cu siguranţă la practicarea sportului de performanţă.” Doamna primar a mai adăugat că, în urma angajamentelor făcute în faţa locuitorilor din Berchişeşti, această comună va fi într-un continuu proces de dezvoltare şi modernizare, în toate domeniile de activitate, instituţia pe care o conduce contribuind cu toate forţele pentru creşterea nivelului de trai şi confortul cetăţenilor prin dezvoltarea unor programe şi servicii de nivel european.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI