Portarul Niga a reuşit un hattrick în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea !

> În etapa a XXVI-a, Foresta Suceava – CSM Râmnicu Vâlcea 3-0 > Victoria a fost una la „masa verde”, din cauza retragerii din competiţie a formaţiei vâlcene

 Foresta Suceava şi-a îmbunătăţit puţin şi golaverajul după victoria de la „masa verde” din cadrul etapei a XXVI-a când sucevenii ar fi trebuit să întâlnească CSM Râmnicu Vâlcea, formaţie care s-a retras din campionat. În acest moment, gruparea suceveană se află pe locul XII, având 30 de puncte în clasament.

În etapa viitoare Foresta Suceava va reveni în faţa propriilor suporteri de pe stadionul „Areni” pentru partida cu Academica Clinceni.

Rezultate consemnate în etapa a XXVI-a:

CS Afumaţi – Dunărea Călăraşi                                     1-2

CS Mioveni – CS Baloteşti                                   3-0

Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgovişte             0-2

Luceafărul Oradea – Unirea Tărlungeni                3-0

Foresta Suceava – CSM Râmnicu Vâlcea               3-0

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Olimpia Satu Mare     3-1

Din această rundă au mai rămas de jucat partidele Academica Clinceni – Juventus Bucureşti şi FC Braşov – ASU Politehnica Timişoara. UTA Bătrâna Doamnă şi Metalul Reşiţa au stat în această rundă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI