De ieri

Nu se mai trece cu trenul prin PTF Vicşani

> Pe teritoriul ucrainean se efectuează lucrări de întreţinere a terasamentului

Reprezentanţii CFR au informat ieri Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei despre faptul că traficul feroviar pe ruta Dorneşti – Vadul Siret, între România şi Ucraina, se întrerupe temporar, pentru a se efectua lucrări de întreţinere pe teritoriul ucrainean la terasamentul căii ferate.

Ca urmare, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei aduce la cunoştinţă că, începând cu data de 22 martie a.c., începând cu ora 9, traficul feroviar prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani a fost sistat temporar, până la remedierea situaţiei.

ITPF Sighetu Marmaţiei recomandă cetăţenilor utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei situate la graniţa cu Ucraina.

Conducerea ITPF Sighetu Marmaţiei ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ucrainene, prin intermediul Punctului de contact româno-ucrainean Porubne, urmând ca, la reluarea circulaţiei de către partea ucraineană, să fie informaţi participanţii la traficul transfrontalier. (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI