Grupă dificilă pentru LPS Suceava la turneul semifinal

Echipa de handbal masculin juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului naţional după ce a încheiat pe locul III Grupa A. Turneul va avea loc în perioada 22-26 martie la Sfântu Gheorghe.

În urma tragerii la sorţi, formaţia suceveană va evolua în grupa a IV-a alături de echipele: CSM Bucureşti, LPS Banatul Timişoara, CSŞ Sighişoara, CSŞ Făgăraş şi CSŞ 1 Constanţa.

„Avem o grupă dificilă, cu echipe care au corespondenţă la nivel de seniori în Liga Naţională. Noi ne vom apăra şansa până la capăt şi vom încerca să jucăm la victorie fiecare meci. Avem şi un mic avantaj în urma tragerii la sorţi, vom juca cu cea mai bună grupare din grupa noastră, CSM Bucureşti, abia în ultima rundă” a declarat profesorul Petru Brânduşe, antrenorul echipei LPS Suceava.

Programul echipei LPS Suceava este următorul:

22 martie: LPS Banatul Timişoara – LPS Suceava

23 martie: LPS Suceava – CSŞ Făgăraş

24 martie: LPS Suceava – CSŞ Sighişoara

25 martie: CSŞ 1 Constanţa – LPS Suceava

26 martie: LPS Suceava – CSM Bucureşti

Primele două clasate din fiecare din cele patru grupe se va califica la turneul final al Campionatului naţional de handbal masculin pentru juniori I.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI