Fotbal, Liga a IV-a

Două echipe s-au retras din campionat

Liga a IV-a se reia duminică fără două dintre participantele din prima parte a campionatului judeţean de fotbal. Este vorba despre grupările Bradul Putna şi Avântul Volovăţ, care au anunţat conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal că nu-şi pot continua activitatea în retur. Conform regulamentului, cele două echipe vor pierde la “masa verde” toate meciurile până la finalul sezonului.

Sezonul de primăvară începe cu derbiul de la Preuteşti, unde gazdele de la Şomuzul primesc vizita liderului Bucovina Rădăuţi. Neînvinşi în actuala ediţie de campionat şi cu un avans de 5 puncte în fruntea clasamentului, rădăuţenii au şansă de a tranşa soarta titlului în primele patru etape din 2017.

„Avem şi acum un avans liniştitor, dar e important să ieşim cu bine din primele etape, când vom juca la Preuteşti, la Liteni şi acasă cu Frătăuţii Vechi. Având în vedere pregătirea pe care am făcut în iarnă şi valoarea lotului, nu cred că vom avea emoţii să ajungem la baraj. Sper ca, din sezonul viitor, judeţul Suceava să aibă din nou o echipă în Liga a III-a” a spus antrenorul Bucovinei Rădăuţi, Iulian Ionesi. Gruparea rădăuţeană a adus trei jucători în pauza de iarnă, portarul Puianu, de la Şomuz Fălticeni, Bandi şi Ihnatiuc, ambii de la Putna.

Programul etapei a XIV-a:

Forestierul Frumosu – Stejarul Cajvana

Şomuz Fălticeni – Victoria Vatra Moldoviţei

Şomuzul Preuteşti – Bucovina Rădăuţi

Viitorul Liteni – Recolta Fântânele

Foresta II Siret – CS Gura Humorului

Bradul Putna – Moldova Drăguşeni (neprogramat)

Progresul Frătăuţii Vechi – Avântul Volovăţ (neprogramat)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI