Daniel Bălan şi-a reziliat contractul cu Foresta Suceava

Foresta a rămas fără căpitanul obişnuit, după ce fundaşul Daniel Bălan şi-a reziliat contractul de comun acord cu conducerea clubului sucevean.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei, Andrei Ciutac, a ţinut să-i mulţumească fotbalistului în vârstă de 37 de ani pentru contribuţia adusă în jocul echipei şi i-a urat succes în continuare.

„Clubul ACS Foresta Suceava îi mulţumeşte lui Daniel Bălan pentru tot aportul pe care l-a adus echipei. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Daniel, am ajuns la concluzia că încetarea de comun acord a contractului cu Foresta este cea mai bună soluţie. Doresc să îi urez mult succes în tot ceea ce îşi propune şi sper să realizeze lucruri frumoase în viitoarea carieră”, a precizat Andrei Ciutac.

Daniel Bălan a explicat motivele pentru care a decis să-şi încheie cariera acum şi nu la finalul sezonului.

„Nu mai aveam nicio motivaţie. Odată şi odată, trebuia să mă retrag din activitate. Ori acum, ori la vară, e cam acelaşi lucru. Am ajuns la 37 de ani şi am zis că mai bine las un copil care vine din spate să joace pe postul meu. Le mulţumesc suporterilor şi celor din conducerea clubului. Sunt convins că echipa îşi va reveni şi va începe să adune puncte”, a spus Daniel Bălan.

Daniel Bălan a evoluat de-a lungul carierei pentru formaţiile Bucovina Suceava, Foresta Fălticeni, Steaua Bucureşti, FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Argeş Piteşti, AEK Larnaca, Aris Limassol, Energia Khabarovsk, FC Botoşani şi Foresta Suceava. Pentru scurt timp, Daniel Bălan a fost şi antrenor la Rapid CFR Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI