Flutur a acordat de 6,66 ori mai multe audienţe faţă de Nechifor

După preluarea conducerii Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur (PNL) a fost asediat de cetăţeni doritori ca noul preşedinte să le asculte păsurile. Cel puţin aşa se poate concluziona din Raportul de activitate al Consiliului Judeţean, document aprobat în şedinţa recentă a deliberativului, în care se arată că, după alegeri, respectiv în intervalul 22 iunie – 31 decembrie 2016, Flutur a acordat 240 de audienţe, cu mult peste cele ale predecesorului său la şefia executivului judeţean. Astfel, în perioada 1 ianuarie – 22 iunie 2016, Ioan Cătălin Nechifor (PSD) a susţinut doar 36 de audienţe, de 6,66 de ori mai puţine în comparaţie cu ale succesorului său la conducerea treburilor administrative ale judeţului Suceava. Pe de altă parte, vicepreşedintele CJ Marin Gheorghe Niţă (PNL) a avut, în a doua jumătate a anului trecut, 28 de audienţe, la egalitate cu cele din prima jumătate a lui 2016 ale omologului său de la PSD, Alexandru Rădulescu. Viorel Seredenciuc (PNL), celălalt vicepreşedinte în exerciţiu, a susţinut 29 de audienţe, depăşit fiind de cel căruia i-a preluat fotoliul, respectiv de Ilie Niţă, care, până la alegerile din iunie 2016, a avut 38 de primiri înspre audiere.

Potrivit Raportului de activitate al Consiliului Judeţean, 2.300 de suceveni au trecut, în 2016, pe la Punctul de informare-documentare, unde „au avut posibilitatea informării cu privire la actele administrative de autoritate emise sau adoptate de către autorităţile administraţiei publice judeţene, programele organizate de Consiliul Judeţean Suceava şi instituţiile subordonate, precum şi la cel în care instituţia judeţeană a avut calitatea de partener”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI