CJ Suceava scoate la licitaţie închirierea mai multor spaţii de producţie şi de birouri la CEBS

Consiliul Judeţean Suceava a anunţat, marţi, că organizează licitaţie publică cu strigare pentru închirierea prin licitaţie publică a mai multor spaţii disponibile din cadrul Centrului Economic Bucovina Suceava (CEBS), situat în apropierea Aeroportului Suceava.

Sunt scoase la licitaţie pavilioane cu destinaţii de producţie sau servicii, respectiv pavilionul P4, cu o suprafaţă de 523 mp, dar şi câte o jumătate din pavilioanele P2 şi P 3, respectiv câte 261,5 mp. Totodată sunt scoase la licitaţie spaţii cu destinaţie de birou sau sediu social în cadrul Incubatorului de Afaceri: la parter – camera 1 (96,52 mp), cam. 2a (21,00 mp), cam. 2b (75,52 mp), la etaj I – cam. 3 (44,67 mp), cam. 4 (25,54 mp), cam. 5 (23,70 mp), camerele 6 şi 7 (spaţii nedecomandate) (15,67+7,60= 23,27 mp), şi camera 10 B (25,64 mp).

Licitaţia se organizează la sediul Consiliului Judeţean Suceava, în data 9 martie 2017, de la ora 12. Preţul de pornire este de 9,08 lei/mp/lună pentru spaţiile cu destinaţia de birouri/sedii sociale din cadrul Incubatorului de Afaceri şi de 5,19 lei/mp/lună pentru spaţiile cu destinaţia de producţie şi servicii din cadrul pavilioanelor industriale.

Pentru doritori, caietul de sarcini se poate achiziţiona de la sediul Consiliului Judeţean Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI