Şi-a urmărit atacatorul, dar fiind beat a ajuns cu maşina în şanţ

Un tânăr de 23 de ani, din Ţibeni, şi un consătean de al său, de 35 de ani, au intrat în colimatorul poliţiştilor, fiecare pentru altă prostie pe care a făcut-o.

Iniţial, după un apel la 112, venit în sera zilei de 16 februarie, la ora 20.20, poliţiştii au găsit o maşină intrată în şanţ pe marginea unui drum comunal neclasificat din satul Ţibeni.

Despre şofer, un tânăr de 23 de ani, lovit la faţă, s-a crezut la început că avea leziuni în urma accidentului. Acesta a povestit poliţiştilor că, de fapt, ceva mai înainte, în timp ce se afla într-un bar din sat, a încasat câţiva pumni peste faţă de la un consătean. Era clar că niciunul dintre cei doi nu era treaz.

Satisfăcut, agresorul a plecat apoi spre casă, iar tânărul de 23 de ani l-a urmărit cu maşina. De beat ce era însă, a pierdut la un moment dat controlul direcţiei de mers şi a ajuns în şanţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 23 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, iar bărbatul de 35 de ani, pentru comiterea infracţiunii „lovire sau alte violenţe”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI