În vara acestui an, cu Air Bucharest

Două noi curse charter din Suceava spre Zakynthos şi Antalya

Două noi curse charter vor funcţiona în vara acestui an de pe Aeroportul Suceava, care vor fi operate de compania aeriană Air Bucharest. Potrivit unor surse din cadrul operatorilor de turism suceveni, cursele vor intra în funcţiune din iunie şi vor fi funcţionale până în septembrie.

Astfel, spre Antalya, pe lângă o cursă ce va opera vineri, Air Bucharest va zbura, din 12 iunie până în 11 septembrie, în zilele de luni, spre aceeaşi destinaţie. Totodată, Air Bucharest va efectua miercurea o cursă charter spre Zakynthos, detaliile acestei curse fiind încă în negociere.

Compania aeriană Air Bucharest şi-a început activitatea în iulie 2010 cu aeronava tip Boeing 737­300. Aeronava este într-o stare tehnica excepţională, fiind întreţinută permanent de o echipă tehnică cu experienţă în domeniu mai mare de 20 de ani şi în strânsă colaborare cu departamentul tehnic Tarom, una dintre cele mai cunoscute companii de maintenance la nivel global, potrivit site­ului companiei.

Air Bucharest este o companie aeriană de chartere şi zboruri ad-hoc înfiinţată în 2010, de Hasan şi Oana Yapici. „Principalul scop al înfiinţării companiei a fost să susţină activitatea agenţiei de turism Kusadasi, privind operarea curselor charter pe destinaţiile de vacanţă Turcia, Grecia, Spania, Egipt şi Dubai. Dar în anii care au trecut am reuşit să diversificăm foarte mult activitatea companiei” se menţionează pe site-ul companiei.

Reamintim că din 18 martie, Wizz Air deschide cursa Suceava – Veneţia Treviso, iar din 25 martie vor fi operate tot de Wizz Air cursele spre Roma – Ciampino şi Bologna pe lângă cele spre Milano – Bergamo şi Londra – Luton.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI