Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan se va ocupa de organizarea Convenţiei Naţionale a partidului

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan va face parte din comisia de organizare a Convenţiei Naţionale a PNL, care ar urma să se desfăşoare până la jumătatea lunii iunie.

BPN al PNL a decis, luni, ca din Comisia de organizare a Convenţie Naţionale să facă parte foşti membri ai PDL, respectiv Daniela Campean, care va fi preşedinte, Lucian Bode, Cezar Preda, Ioan Bălan, iar din partea fostului PNL, Cristian Olteanu, Florin Alexe, Claudia Benchescu, Cristi Chirteş şi Nicoleta Pauliuc.

În aceeaşi şedinţă s-­a stabilit şi înfiinţarea unei comisii pentru modificarea statutului.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că s-­a decis ca alegerile interne să se finalizeze cel mai târziu până la jumătatea lunii iunie.

Ioan Bălan este vicepreşedinte al PNL pentru regiunea nord-est.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI