Prefectura Suceava

Guvernul vrea să acorde la timp subvenţiile pentru agricultură

> Cererile de plată pentru subvenţii în 2017 se pot depune în perioada 1 martie – 15 mai

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a transmis că, pentru plata la timp a subvenţiilor, informează beneficiarii privind campania de depunere a cererilor unice de plată pentru obţinerea subvenţiilor pe anul 2017.

Astfel, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) va lansa la data de 1 martie a.c. campania de depunere a cererilor unice de plată pentru obţinerea subvenţiilor pe anul 2017. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va încheia la data de 15 mai a.c.

Cel mai important document de identificare şi eligibilitate al fermierilor este adeverinţa de la Registrul Agricol, administrat de autorităţile administraţiei publice locale ale comunelor, oraşelor şi municipiilor.

Conform programului de guvernare, primul obiectiv pentru agricultură îl constituie “acordarea la timp a subvenţiilor pentru agricultură”, precizează Prefectura Suceava.

Totodată, s-­a transmis o solicitare către APIA Suceava să facă publice sumele alocate în acest an pe tipuri de activităţi subvenţionate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI