Miting împotriva graţierii şi la Suceava

Sucevenii sunt chemaţi duminică, 22 ianuarie, pe platoul din faţa Prefecturii, începând cu ora 17, pentru a protesta faţă de proiectul de ordonanţă privind graţierea şi modificarea Codului penal.

„NU legii graţierii şi amnistiei” este numele unui eveniment creat pe Facebook de Comunitatea „Corupţia ucide”, prin care sucevenii sunt aşteptaţi să iasă din case şi să fie solidari cu locuitorii altor oraşe din ţară, unde sunt anunţate astfel de proteste.

„Acesta este un event făcut în urma declaraţiilor repetate şi semnalelor privind posibila graţiere a unor fapte de corupţie sau schimbării unor legi fără consultarea publică sau fără a ţine cont de punctul de vedere al altor instituţii” arată organizatorii evenimentului.

Până ieri la prânz, pe pagina evenimentului, îşi anunţaseră intenţia de a participa la protest peste 100 de persoane.

Un comentariu

  1. Rușine USR si PNL.disperatilor ce sunteți .

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI