Mesajul Mihaelei despre „CH de capital” era o ciornă de lucru

Susţine primarul Ion Lungu, care spune că situaţia e speculată politic

Primarul Ion Lungu a spus, miercuri, că e­mailul prezentat de liderul Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a fost trimis de o angajată din Primărie, precizând că era doar o ciornă de lucru. „E o chestiune dată de o fată de aici, din Primărie, cu trimitere la şcoli. Era o ciornă de lucru. Nu am ascuns că avem datorii la şcoli. Avem un milion de euro datorii de anul trecut. Eu cred că şi anul trecut am avut un buget consistent la şcoli, de 3 milioane de euro. Două s-au făcut, unul sunt plăţi restante” a spus Lungu. El a menţionat că face referire la e­mailul în care angajatul făcea referiri la „CH de capital”.

Lungu a spus că de fiecare dată are întâlniri cu directorii de şcoli şi contabilii pe tema bugetului. „A fost o ciornă, o modalitate de colaborare între un salariat foarte bun al Primăriei, speculată şi dată în presă. Ideea e că nu putem prinde cheltuieli de capital până nu le terminăm pe cele vechi. E o formă de colaborare pe o ciornă” a spus Lungu. El consideră că prezentarea respectivului e­mail este doar „o exploatare electorală”, în cadrul intern al PSD sau pentru anul 2020. „Nu pot decât să mă amuz”, a spus Lungu.

El a arătat că el îşi face datoria, iar, până la urmă, cei care apreciază sau nu sunt sucevenii.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a prezentat, săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, modul în care Primăria Suceava a ajuns să comunice cu directorii de şcoli din municipiu. Cuşnir a spus că directorilor de şcoli li s-­a transmis printr-un email că în lista de investiţii vor fi „prinse doar lucrările în continuare, deoarece nu sunt resurse financiare pentru lucrări noi sau alte CH de capital”. „O anume Mihaela le transmite directorilor de şcoli să nu facă CH de capital” a spus Cuşnir.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI