Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava:

La Suceava nu se impune schimbarea liderului judeţean, ci a strategiei

Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că situaţia de după alegerile parlamentare va trebui analizată şi că nu consideră că trebuie înlocuit liderul judeţean al PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Lungu a spus, într-o conferinţă de presă, că în partid urmează să fie făcute alegeri, dar şi o analiză.

Întrebat dacă se impune demisia liderului pentru rezultatele alegerilor, Lungu a spus că el consideră că va trebui schimbată strategia şi nu liderul judeţean.

„Eu cred că la Suceava nu se pune problema schimbării liderului la nivel judeţean. E o persoană de marcă. Strategia trebuie schimbată” a precizat Lungu.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat după alegerile parlamentare că rezultatul nu a fost bun pentru partid, considerând că trebuie făcute analize în fiecare organizaţie locală şi că vor trebui organizate alegeri „de jos în sus”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI