BPJ al PSD Suceava a iniţiat demersurile de excludere a fostului senator Neculai Bereanu

> De asemenea, a decis excluderea din partid a consilierului municipal Cristian Boberschi şi a doi supleanţi

 Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a decis, vineri, 23 decembrie a.c., excluderea a trei membri ai organizaţiei municipale, a declarat purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene, deputatul Alexandru Rădulescu.

El a spus că BPJ al PSD Suceava a decis excluderea din partid a consilierului local sucevean Cristian Boberschi, faţă de care organizaţia municipală decisese să i se ridice sprijinul politic.

Organizaţia municipală hotărâse, lunea trecută, ridicarea sprijinului politic pentru Boberschi, pentru că nu a respectat decizii ale organizaţiei, iar BPJ a decis excluderea lui.

Totodată, BPJ al PSD Suceava a confirmat deciziile luate de Biroul Permanent al Organizaţiei Municipale Suceava de excludere a doi supleanţi de pe lista PSD pentru Consiliul Local Suceava, respectiv a lui Dan Apetroaie şi Dumitru Rusu, pentru că nu s­au implicat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Totodată, BPJ al PSD Suceava a propus Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava excluderea din partid a fostului senator PSD de Suceava Neculai Bereanu, pentru că acesta ar fi acţionat în campania electorală în favoarea ALDE.

Decizia BPJ al PSD Suceava urmează să fie discutată de CEx al PSD Suceava, care poate propune Comitetului Executiv Naţional al PSD excluderea lui Bereanu din partid, acesta fiind membru al Consiliului Naţional al PSD.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI