Partidul Verde Suceava:

Omul politic al anului 2016 e Liviu Dragnea

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este omul politic al anului 2016 şi că, în urma scorului electoral obţinut de PSD în alegeri, Liviu Dragnea poate să obţină orice funcţie doreşte.

PV Suceava consideră că reacţia preşedintelui Iohannis faţă de numirea viitorului premier al României este „una fără formă”, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei, în care se adaugă că la început s-­a văzut un preşedinte care se arăta stăpân pe situaţie, ”eu sunt şefu!”, după care, uşor, uşor, Iohannis a devenit un personaj cu emoţii şi frică.

„Noi, verzii suceveni, credem că omul politic al anului 2016 din România este dl Liviu Dragnea. A înţeles foarte bine conjunctura politică internaţională şi s-a mulat după ea într-un timp scurt, ducând PSD-ul la cel mai mare scor din ultimii 20 de ani, l-a ajutat pe dl Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu şi ALDE să intre în Parlamentul României şi a băgat emoţii în cancelariile europene, mai ales în casa lui George Soros” se arată în comunicat.

Totodată, PV Suceava consideră că, vrând-nevrând, Klaus Iohannis va numi viitorul prim-ministrul din tabăra PSD, iar Liviu Dragnea are posibilitatea să-şi aleagă ce funcţie vrea din România.

„De asemenea, Partidul Verde, filiala judeţeană Suceava, îi sfătuieşte pe cei din PNL să-­i mulţumească consultantului politic că a dus partidul la un scor mai mare decât cel obţinut de USR. Dacă era invers, astăzi se punea problema dispariţiei unui partid istoric. Până la urmă, tot răul e spre bine, iar cei din PNL, într-un timp scurt, ar trebui să-şi aleagă doctrina. Mai sunt liberali sau creştin-democraţi?” se mai spune în comunicatul semnat de preşedintele PV Suceava, Dan Acibotăriţă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI