Doi dintre tâlharii botoşăneni au fost prinşi la Suceava

> După cinci atacuri brutale date în judeţul vecin, ei veniseră, fără un coleg, să acţioneze şi la Suceava > Peste 50 de poliţişti, inclusiv luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au fost angrenaţi pentru prinderea lor > Lucrători în serviciu, dar şi forţe suplimentare chemate în regim de urgenţă de la domiciliu au reuşit, în doar 3 ore, să îi captureze pe cei doi

 Doi dintre violenţii tâlhari botoşăneni care au speriat, prin atacurile lor, locuitorii capitalei judeţului vecin pe parcursul săptămânii trecute, au fost prinşi în weekend la Suceava. Aceştia veniseră, fără un camarad în rele, pentru a da şi au dat un nou atac asupra unei femei de 59 de ani, din oraşul Suceava. Victima a fost încolţită în timp ce urca scările blocului în care locuieşte, deşi accesul în imobil se face prin intermediul interfonului.

În urma alertei primite, oamenii legii s-au mobilizat imediat, modul de operare fiind recunoscut pe loc. Astfel, s-au constituit de urgenţă mai multe echipe operative formate din poliţişti ai Secţiei Burdujeni, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroului de Ordine Publică şi Biroului Rutier, care, în cooperare cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava, au trecut la treabă. Astfel, la intersecţia Căii Unirii cu strada Bujorilor din municipiul Suceava, cei doi suspecţi au fost identificaţi şi reţinuţi. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani şi altul de 28 de ani, ambii din judeţul Botoşani, asupra cărora au fost găsite şi bunurile sustrase de la victimă.

„După audierea acestora şi asigurarea materialului probator, tâlharii au fost preluaţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani” ni s-a precizat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI