În cadrul strategiei de internaţionalizare şi promovare a ofertei educaţionale

USV a fost prezentă la târgurile din Uzbekistan, Ucraina şi Kazahstan

Universitatea „Ştefan cel Mare” continuă strategia de internaţionalizare şi de promovare a ofertei de studii la ciclurile licenţă, masterat şi doctorat pentru cetăţenii din statele non-UE, iar recent aceasta a fost posibilă prin participarea la târgurile internaţionale din Tashkent, Kiev şi Astana. Activităţile derulate şi participarea la aceste târguri internaţionale au fost finanţate prin intermediul grantului „Promovarea şi dezvoltarea dimensiunii internaţionale a USV”, au informat reprezentanţii USV.

Ei au precizat că oferta educaţională diversificată a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a provocat interesul a sute de vizitatori ai celor trei târguri educaţionale, iar programele în domeniile inginereşti, dar şi cele în domeniile economic şi umanist au atras atenţia elevilor şi părinţilor acestora. “Un punct forte al instituţiei sucevene l-a reprezentat oportunitatea de a urma toate cele trei cicluri de învăţământ superior în săli şi laboratoare moderne, alături de profesori competenţi, dar şi faptul că universitatea are un campus compact, sigur şi cu numeroase facilităţi pentru studiu, recreere, sport, activităţi artistice etc. Rezultatele concrete ale acestei campanii de promovare vor putea fi cuantificate în vara şi toamna anului viitor, când se va încheia sesiunea de admitere pentru anul universitar 2017-2018”.

USV a mai informat că proiectul în domeniul internaţionalizării activităţii universităţii sucevene se va finaliza la 15 decembrie 2016, dar acţiunile din cadrul Strategiei de internaţionalizare a USV se vor desfăşura în continuare şi vor implica un număr semnificativ de cadre didactice şi studenţi suceveni şi străini.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI