Controale „surpriză” cu ocazia minivacanţei de 1 Decembrie

> Poliţiştii i-au luat în colimator pe taximetriştii din municipiul Suceava > Sancţiunile întocmite se ridică la peste 8.500 lei

Minivacanţa de 1 Decembrie a reprezentat un bun prilej pentru poliţiştii suceveni să vină cu o „surpriză” pentru taximetrişti. Lucrătorii IPJ au coborât în stradă pentru a-i controla pe cei care efectuează transporturi de persoane, având în vedere „fondul utilizării sporite de către cetăţeni a mijloacelor de transport tip taxi pe perioada zilelor libere” se arată într-un comunicat al Inspectoratului.

Astfel, la nivelul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier a fost organizată o acţiune pentru protejarea drepturilor cetăţenilor care apelează la acest tip de transport şi creşterea gradului de siguranţă rutieră a acestora. Acţiunile au fost derulate pentru intervale scurte de timp, maximum 2 ore, şi dispuse aleatoriu pe raza municipiului. „Poliţiştii au fost plăcut surprinşi de atitudinea clienţilor care, chiar dacă erau grăbiţi să ajungă la destinaţie şi vremea era friguroasă, înregistrându-se şi precipitaţii, au primit şi privit cu responsabilitate acţiunea desfăşurată de agenţi, conştientizând că principalii beneficiari sunt chiar ei, cetăţenii” se mai arată în comunicat. Chiar dacă perioada de verificare în trafic a fost de numai câteva ore, peste 50 de autovehicule în regim taxi au trecut prin filtrul oamenilor legii, iar 20 dintre acestea au fost descoperite în neregulă, fiind completate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 8.500 lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI