Sute de ţigări din Ucraina, găsite la vânzare într-un bar din Dolhasca

 > Administratorul este cercetat pentru contrabandă

Poliţiştii din Dolhasca au făcut o vizită, joi dimineaţă, în interes de serviciu, la un bar din localitate. În urma controlului efectuat au găsit, sub un grătar de lemn, 740 de ţigarete din Ucraina. Administratorul barului, o femeie de 38 de ani, nu a prezentat pentru ele nici documente de provenienţă şi nici de introducere în evidenţele contabile, aşa că marfa ilegală fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

Femeia a declarat că a cumpărat ţigările de la o persoană necunoscută, contra sumei de 250 lei, şi a recunoscut că avea intenţia să le vândă clienţilor barului.

Ca urmare, ea s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru contrabandă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI