Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” scoate la concurs 18 posturi vacante

 Începând cu data de 14 octombrie 2016, s-a demarat procedura de ocupare a 18 posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, prin încadrare directă din sursă externă.

În scopul completării deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, 18 posturi de subofiţer operativ principal, astfel: 3 posturi la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi 15 posturi la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei.

Înscrierile pentru concurs se fac la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, situat în municipiul Suceava, str. Universităţii nr. 14, în perioada 17 octombrie, ora 8.00 – 24 octombrie, ora 16.00.

Informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţii de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare, precum şi tematica şi bibliografia necesare susţinerii concursului pentru post pot fi obţinute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, secţiunea Domenii de Activitate / Concurs Recrutare Sursă Externă: http://www.pompierisv.ro/sursa%20externa.pdf, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului. (Comunicat de presă) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI