Şoseaua expres dinspre Siret spre Bucureşti este o prioritate

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi că va solicita Guvernului să devanseze termenele prevăzute în Master Planul de Transporturi privind şoseaua expres dinspre Siret spre Bucureşti, explicând că ar trebui ca această rută de acces să fie realizată în cadrul programelor legate de serbarea Centenarului Unirii, astfel încât să fie realizată în 2018.

Flutur a explicat într-o conferinţă de presă că traficul din estul Ucrainei, care este zonă de conflict, s­-15a mutat spre culoarul care leagă Marea Baltică de Marea Neagră şi că este absolut necesar ca acest drum expres să fie realizat cât mai repede.

El a informat că va avea discuţii legate de modernizarea acestui culoar cu reprezentanţi ai administraţiilor din Polonia şi Ucraina, pentru ca împreună să solicite guvernelor lor finanţarea acestor investiţii.

Preşedintele CJ Suceava a menţionat că zona va fi intens circulată şi după ce se vor redeschide încă noi patru puncte de frontieră, ele sunt pregătite pe partea românească, dar mai necesită investiţii în zona ucraineană.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI