Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava, la momentul debutului în sezonul competiţional 2016-2017

> În primul meci din campionat, CSM Suceava va întâlni azi, de la ora 11, în sala „Unirea”, echipa Ştiinţa Bucureşti

CSM Suceava va începe sezonul competiţional 2016-2017 al Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin, azi, de la ora 11. În primul meci al etapei, elevii antrenorului Victor Pancu vor avea o misiune dificilă în faţa celor de la CSU Ştiinţa Bucureşti, o echipă ce s-a întărit faţă de anul trecut cu trei sportivi de la Steaua Bucureşti, fapt ce s-a văzut şi-n meciurile disputate în Cupa României. În perioada de vară, echipa suceveană a reuşit să facă un stagiu de pregătire centralizată de şapte zile la Poiana Negri, cantonament realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava. Tot în pauză, echipa s-a despărţit de doi jucători, Andrei Tănasă şi Emanuel Amariei, sportivi ce au plecat la muncă în străinătate, dar are şi trei jucători noi, de perspectivă. Doi dintre ei, Alexandru Raţă, component al lotului naţional de cadeţi, şi Vlad Buhu, sunt juniori la LPS CSŞ Suceava, pregătiţi de un alt jucător al echipei, antrenorul Tudor Orăşanu. Cel de-al treilea voleibalist venit în vară la Suceava este Andrei Butnaru, din Piatra Neamţ, component al lotului naţional de tineret şi student în primul an la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

„Vom relua campionatul cu un meci foarte dificil în compania unei echipe ce s-a întărit mult în vară, aducându-şi trei jucători cu experienţă de la Steaua. Noi ne-am pregătit destul de bine şi vom juca la victorie, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor. A fost şi o perioadă mai rece şi mai mulţi sportivi se confruntă cu răceli, dar sper ca jucătorii noştri să fie în formă la ora partidei. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Consiliului Judeţean Suceava, cei care ne-au susţinut constant. Ne bucurăm de asemenea că avem lângă noi oameni de suflet ca domnul Dumitru Popescu, de la firma SUCT.

Obiectivul nostru a rămas acela din ultimii ani şi anume promovarea tinerilor şi în primul rând a valorilor locale. Ne mândrim cu faptul avem o echipă formată din sportivi născuţi în Bucovina. Sper să ne descurcăm şi în acest sezon competiţional, cu toate că vom avea un joc interesant la Craiova, formaţie care face din nou parte din Seria Est”, a explicat antrenorul Victor Pancu.

Pentru acest meci, echipa locală nu va putea conta pe Andrei Giurcă, sportiv ce s-a operat în vară la menisc. Alături de cei trei nou veniţi şi de Giurcă, în lotul sucevean se mai regăsesc voleibaliştii: Andrei Sasu, Tudor Orăşanu, Lucian Huţuleac, Marius Gontariu, Vlad Mihuţ, Dan Lupuleasa şi Alin Moldovan.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI