„Sub nicio formă listele de la PNL nu sunt expresia şi voinţa partidului, de la talpă până la vârf”

 Liderul judeţean al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Suceava (ALDE), deputatul Alexandru Băişanu, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că listele cu candidaţii PNL la alegerile generale din 11 decembrie „sub nicio formă nu reprezintă dorinţa partidului”.

El a spus că pe listă apar şi persoane care nu au fost membre PNL, menţionându-l astfel pe actualul deputat de Suceava Radu Surugiu, „băiatul ăla născut la Piatra Neamţ, care trăieşte în Bucureşti, nu are nicio treabă cu Suceava, dar e deputat PNL şi mai vrea un mandat de deputat”. „Radu Surugiu, care e pe locul 5, nu are nicio treabă cu judeţul Suceava, n-a făcut absolut nimic pentru judeţul Suceava. Primul loc de munca al lui a fost la Parlament, acela de deputat, pentru că a fost ales din prostia oamenilor. Băiatul acesta mai are tupeul să mai candideze încă o dată, tot la Suceava” a declarat deputatul.

El şi-a exprimat convingerea că, la alegerile din decembrie, sucevenii „nu se vor mai lăsa păcăliţi şi nu vor mai da voturi suficient de multe astfel ca Surugiu, care e din Piatra Neamţ să mai fie încă o dată deputat în Suceava”.

Deputatul a precizat că la conferinţa de presă de săptămâna viitoare va prezenta un film care arată cum „Surugiu, concubina lui şi un alt deputat de la Iaşi au reuşit să fure alegerile de la tineret din 2015”. Concluzionând asupra acestui aspect, deputatul susţine că „sub nicio formă listele de la PNL nu sunt expresia şi voinţa partidului, de la talpă până la vârf, ci expresia totalitarismului, a dictaturii care funcţionează în partid”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI