Atletism

Interes deosebit pentru etapa judeţeană a Campionatului Naţional de Cros – Cupa Bucovinei

La finele săptămânii trecute, hipodromul din Rădăuţi a găzduit etapa judeţeană a Campionatului Naţional de Cros – Cupa Bucovinei. La competiţia organizată de Clubul Sportiv Şcolar Rădăuţi, având ca parteneri DJST Suceava, Asociaţia Judeţeană de Atletism şi Direcţia Silvică Suceava, au participat 200 de sportivi la 9 categorii de vârstă, atât la feminin, cât şi la masculin. La întreceri s-au prezentat sportive din Suceava, Gura Humorului, Fălticeni, Ulma, Frasin, Solca, Marginea, Frătăuţi şi, nu în ultimul rând, din Rădăuţi.

„Vreau să mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat în organizarea acestui concurs, Direcţiei Silvice – Herghelia Rădăuţi pentru că ne-a pus la dispoziţie baza sportivă, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava pentru premiile acordate sportivilor, tuturor membrilor Asociaţiei Judeţene de Atletism Suceava şi sponsorilor locali care au fost încă o dată alături de sport: Cătălin Miron, Steliana Miron, Dan Vatra, Rusu Marcel, Ciprian Tarievici, Dan Mironiuc” a declarat Bogdan Roşcăneanu, director de concurs, reprezentantul CSŞ Rădăuţi, club organizator afiliat la Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava.

„Cupa Bucovinei a fost una din cele mai reuşite acţiuni de promovare a atletismului din ultimii ani, unde alături de sportivii legitimaţi la cluburile din judeţul nostru au participat şi sportivi nelegitimaţi, o idee foarte bună din partea organizatorilor. Rădăuţiul este un oraş important din punct de vedere sportiv dacă ne referim la rezultatele obţinute de rădăuţeni de-a lungul timpului. Să sperăm că elaborarea strategiei naţionale în sport şi noua lege a educaţiei fizice şi sportului vor crea premise pentru performanţă, iar copiii care azi au alergat la acest concurs vor avea şansa să alerge în viitor la concursuri de cel mai înalt nivel”, a declarat Petru Enache, director executiv DJST Suceava.

Categorii de concurs şi câştigătorii concursului:

Copii 1 – născuţi în anul 2003-2004

  1. masculin – Nisioiu Cosmin – CSM Suceava
  2. feminin – Purcaru Ana Maria – CN „Nicu Gane” Fălticeni

Copii 2 – născuţi 2005-2006

  1. feminin – Vaman Diana – CSM Suceava

Copii 3 – născuţi 2007-2008

  1. feminin – Lupancu Ioana –CSM Suceava
  2. masculin – Stanciuc Fabian Andrei – CSŞ Suceava

Juniori 3 – născuţi 2001-2002

  1. feminin – Marocico Paraschiva – CSŞ Rădăuţi
  2. masculin – Moldovan Sebastian – LPS Suceava

Juniori 2 – născuţi 1999-2000

  1. feminin – Olenci Angelica – LPS Suceava
  2. masculin – Hopa Cornel – LPS Suceava

Juniori 1

  1. masculin – Poghirg Sebastian – LPS Suceava

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI