Doi tineri, niciunul cu permis de conducere, s-au ciocnit cu maşinile pe un drum din Ulma

Doi tineri, unul de 21 de ani, din Ulma, celălalt de 23 de ani, din Izvoarele Sucevei, au intrat într-o belea cât casa şi sunt cercetaţi penal pentru mai multe infracţiuni.

Duminică, în jurul orei 19.30, în timp ce conducea o maşină pe un drum comunal din cătunul Măgura, primul a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce venea din sens opus, condus de cel de-al doilea.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unei tinere de 19 ani şi a unui minor de 16 ani, ambii din Ulma, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.

Cei doi au tractat apoi maşinile pe o păşune, şi-au luat amicii accidentaţi şi au plecat la casele lor.

Poliţiştii au aflat de toată treaba, au identificat protagoniştii şi pe lângă cele de mai sus au stabilit şi că niciunul dintre ei nu are permis de conducere.

Conducând fără permis, un alt tânăr a intrat cu maşina într-un parapet din beton

Un alt tânăr de 19 ani a fost duminică la un pas de o accidentare gravă, după ce a condus maşina, tot fără permis, pe DJ 174, în comuna Dorna Arini. Băiatul conducea cu viteză excesivă şi a pierdut la un moment dat controlul direcţiei, lovind parapetul din beton al unui podeţ rutier, aflat pe sensul său de mers, astfel accidentându-se.

Din cauza leziunilor suferite, tânărul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI