Memorialul „Leon Băncescu“ la ediţia a XVI-a

Una dintre cele mai populare competiţii din peisajul tenisului sucevean este Memorialul „Leon Băncescu”. Ajuns în acest an la ediţia a XVI-a, turneul adună iubitori ai tenisului de toate vârstele printre care găsim şi „veterani” care l-au cunoscut şi îndrăgit pe omul deosebit care a dat numele competiţiei.

Memorialul „Leon Băncescu” este organizat de Asociaţia Judeţeană de Tenis Suceava şi Clubul „Select” cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava şi al Clubului Sportiv Municipal şi se va desfăşura în ziua de 13 septembrie pe terenurile din complexul „Unirea”. Turneul va debuta la ora 9, cu un moment de reculegere şi rememorare al celui care a fost Leon Băncescu, dar şi a altor iubitori ai tenisului sucevean dispăruţi prematur dintre noi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI