Un austriac a ajuns cu maşina într-un mal de pământ şi s-a accidentat

 Poliţia Suceava a fost anunţată joi seară despre un cetăţean austriac, de 73 de ani, care a ajuns la spital, victimă a unui accident rutier.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15, în timp ce conducea autoturismul pe raza comuna Drăgoieşti, din cauza neatenţiei, austriacul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un mal de pământ de pe sensul celălalt de mers.

Evenimentul rutier nu a avut urmări grave, dacă nu se pun la socoteală avariile suferite de maşină. Decizând iniţial să nu meargă la medic, cetăţeanul austriac a apelat la îngrijiri medicale mai târziu, în jurul orei 22,30, când a acuzat dureri la piept. A primit atenţia cuvenită, dar nu a fost necesară internarea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI