O nouă destinaţie externă de pe Aeroportul Suceava urmează să fie anunţată curând

O nouă destinaţie externă de pe Aeroportul Suceava ar urma să fie anunţată în perioada următoare.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că va transmite o scrisoare deschisă diasporei sucevene, în care face un apel ca cei din diaspora să se organizeze mai bine pentru a putea constitui grupuri de lobby spre a deschide noi curse aeriene din Suceava.

„A fost un avantaj mare, în această lună a diasporei, că putem discuta cu ei mai uşor să se organizeze dacă vor curse pentru de pe Aeroportul Suceava” a spus Flutur.

El a arătat că într-un timp foarte scurt aceste demersuri vor produce şi efecte.

„Cel puţin unul dintre operatori va încerca să mai deschidă măcar o cursă în perioada care urmează” a spus Flutur.

Preşedintele CJ crede că aceste curse vor funcţiona pe tot timpul anului deşi, în cursele care funcţionează acum, cei mai mulţi călători sunt din diaspora.

„Te poţi aştepta la puseuri, să vină doar în concedii şi nu cu periodicitate, în fiecare lună din an. Atunci trebuie să ne gândim că structura clienţilor trebuie să fie şi pe business, cu oameni care vin să investească şi în turism, cu oameni care vin să viziteze, pentru că acum, vara, cursele merg pline” a spus Flutur.

El a menţionat că luna august este vârf de trafic pe Aeroportul Suceava, având 10.000 de pasageri procesaţi.

Preşedintele CJ Suceava a explicat că este necesar ca acest flux de pasageri să fie constant şi în lunile din sezonul rece.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI