Grav accident rutier la Câmpulung Moldovenesc

> O maşină scăpată de sub control era cât pe ce să arunce în aer o benzinărie

Un accident rutier care putea avea urmări dezastruoase s-a înregistrat ieri, în jurul orelor prânzului, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Câţiva milimetri au lipsit ca o maşină scăpată de sub control să lovească pompele de combustibil ale unei benzinării din localitate. Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut pe DN 17, când un autotren şi un autoturism ce rula cu viteză mare au încercat să se evite reciproc, în urma unei manevre de depăşire nereuşită. În câteva fracţiuni de secundă autoturismul, scăpat de sub control, a lovit o bordură laterală şi a pătruns în benzinărie. A trecut milimetric printre pompele de carburant aflate în funcţiune, a spulberat gardul împrejmuitor al staţiei şi s-a izbit violent de peretele unei clădiri din apropiere.

În ciuda gravităţii accidentului, cei doi tineri aflaţi în autoturism au scăpat cu viaţă. S-au ales doar cu câteva răni la membrele inferioare, fiind apoi transportaţi la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii au deschis o anchetă, urmând a  continua cercetările spre a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului rutier şi cine se face vinovat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI