După o ciocnire în trafic

O şoferiţă a provocat accidentarea a două persoane

> Maşina lovită era condusă de o femeie puţin cherchelită

O tânără de 17 ani, din Vicovu de Sus, şi alta de 27 de ani, din Suceava, au primit duminică îngrijiri medicale după un accident provocat de o şoferiţă de 30 de ani.

Accidentul s-a petrecut pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, la intersecţia acesteia cu strada Ana Ipătescu, în jurul orei 4 dimineaţa.

Femeia de la volan, circulând în maşină cu cele două tinere, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate unui autoturism care circula pe strada Ana Ipătescu, intrând în coliziune cu acesta.

Maşina lovită era condusă tot de o femeie, dar care, spre deosebire de cea care a provocat accidentul, a ieşit „pozitiv” la testarea pentru alcoolemie. Etilotestul a indicat la ea o… chercheleală de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, fiecare dintre cele două femei urmând să dea socoteală, în parte, pentru greşelile ei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI