Bacalaureat, proba obligatorie a profilului

Din cauze medicale, un candidat a susţinut proba cu subiect de rezervă

Proba obligatorie a profilului, din cea de-a doua sesiune de bacalaureat, s-a încheiat fără probleme deosebite în judeţul nostru, excepţie făcând un candidat din centrul de examen de la Colegiul Silvic din Câmpulung Moldovenesc, care a întârziat, din motive medicale, şi a susţinut teza cu un subiect de rezervă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Suceava, prof. Cezar Anuţei, a informat că s-au înscris 779 de absolvenţi de liceu la această probă, în total înregistrându-se 173 de absenţi.

La proba scrisă la matematică au participat 496 candidaţi şi au lipsit 143, iar la istorie au fost prezenţi 110 candidaţi, 30 fiind absenţi.

Vineri, 26 august, examenul se va încheia cu  proba la alegere a profilului şi specializării, iar rezultatele vor fi afişate în ziua de 29 august, până la ora 16. În aceeaşi zi, până la ora 20, vor fi depuse eventualele contestaţiile, care vor fi rezolvate în perioada 30-31 august. La data de 1 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI