Pe zona Rădăuţi

PSD Suceava dă ca şi câştigate alegerile parlamentare din toamnă

Fostul preşedinte al CJ Suceava şi al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, este convins că zona Rădăuţi va câştiga alegerile parlamentare din toamna acestui an, argumentul prezentat de el fiind faptul că şapte din cei zece primari din zonă sunt ai PSD, iar municipiul Rădăuţi este condus tot de un primar social-democrat.

Într-un comunicat de presă se precizează că la şedinţa BPJ al PSD, desfăşurată la Milişăuţi, Cătălin Nechifor a prezentat o analiză a rezultatelor alegerilor locale obţinute de PSD în această zonă, remarcând că „deşi numărul de voturi acordate listei consilierilor judeţeni a fost nesatisfăcător, social-democraţii au câştigat funcţia de primar în şapte din cele zece localităţi ale acestei zone (în primul rând în municipiul Rădăuţi), ceea ce constituie o premisă esenţială în câştigarea alegerilor parlamentare”.

„Ideea aceasta a fost subliniată şi de preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD, Ioan Stan, care a adăugat că opţiunea pentru o mişcare neînchegată PDL – PNL, completată de rezultatele dezastruoase ale guvernărilor de dreapta sau tehnocrate este incomparabilă şi inadmisibilă faţă de continuarea reformelor începute de guvernul PSD condus de Victor Ponta, cu rezultate apreciate de toate structurile socio-profesionale. Această comparaţie se constituie de asemenea într-o premisă reală a PSD de a câştiga alegerile parlamentare, opinie împărtăşită şi susţinută de toţi cei prezenţi” se mai spune în comunicat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI