După un control de rutină

Peste o jumătate de tonă de alcool fără acte plimbată cu un autoturism

> Poliţiştii au confiscat întreaga încărcătură: 620 de litri, în valoare de aproximativ 50.000 lei

 Şi în weekendul de care ne-am despărţit, poliţiştii suceveni au acţionat cu efective sporite, la nivelul întregului judeţ, activităţile lor vizând creşterea gradului de siguranţă publică, fluidizarea traficului şi siguranţa rutieră, şi identificarea celor care săvârşesc abateri şi acte ilicite.

Cu prilejul unui control de rutină derulat în traficul rutier, oamenii legii au descoperit în maşina unui bărbat o adevărată distilerie. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, descoperirea a venit după ce, sâmbătă, aproape de prânz, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe strada Argestru din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Berchişeşti. Omul era deţinător de permis valabil şi se deplasa regulamentar. Doar că, în interiorul autovehiculului la volanul căruia se afla, au fost identificate zece bidoane, cu câte 50 de litri fiecare, şi şase bidoane, cu câte 20 de litri fiecare, de alcool, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta niciun fel de document de provenienţă, aşa cum prevede legea. Cantitatea totală de 620 litri de alcool, cu o valoare de circa 50.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 3.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, dosar ce urmează a fi soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI