Din nou „Fustiţe pe bicicletă” la Suceava

 Biciclistele din Suceava sunt aşteptate, în această seară, la cea de-­a III-a ediţie a evenimentului „Fustiţe pe bicicletă”.

Organizatorii le cheamă la întâlnire pentru plimbarea pe două roţi pe esplanada Casei de Cultură din municipiu; înscrierile se efectuează începând cu ora 18.30.

„Sunt aşteptate toate doamnele şi domnişoarele pasionate de ciclism, dar şi domnii ce deţin un kilt scoţian. Fustiţele, florile, coroniţele, veselia vor fi un must have. Plimbarea va fi una lejeră pe străzile municipiului Suceava, cu obişnuitele pauze pentru fotografiile de grup” arată organizatorii.

Aceştia precizează că participantele vor fi recompensate cu flori, brăţări, diplome şi suveniruri din partea proiectului NowWeBike dezvoltat de ISCA Danemarca şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava.

„La finalul plimbării, aşteptăm doamnele şi domnişoarele la un pahar de vorbe, la ceas de seară” mai transmit organizatorii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI