Tarabe înghiţite de flăcări în bazarul din Rădăuţi

Militarii Detaşamentului de Pompieri din Rădăuţi au intervenit luni seară cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe tarabe, aflate la marginea bazarului din Rădăuţi. La sosirea echipajelor, ardeau violent tarabele realizate din lemn, cu învelitori din plexiglas, „şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la tarabele învecinate şi la chioşcurile din bazar, dar şi la clădirile aflate în imediata apropiere” ne-a declarat plt. adj. Alin Găleată, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

incendiu bazar radautiPrezenţa pompierilor militari a fost solicitată în jurul orei 19.15, iar intervenţia a durat mai bine de o oră, flăcările manifestându-se violent.

În ciuda intervenţiei prompte, focul a transformat în scrum trei tarabe, fiind afectate de flăcări mai multe elemente de construcţie şi ornamentale de la construcţiile învecinate. Dar salvatorii militari au reuşit să oprească la timp ceea ce putea deveni un adevărat dezastru, un exemplu fiind incidentul similar înregistrat în Complexul Comercial „Bazar” din Suceava.

O comisie mixtă, formată din specialişti pompieri şi poliţişti, cercetează cazul urmând a stabili cauza probabilă de izbucnire a incendiului. Există şi întrebări legate de posibilitatea unui gest intenţionat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI