Preşedintele interimar al PSD Câmpulung Moldovenesc, Adrian Posa, înlocuit din funcţie

Preşedintele interimar al PSD Câmpulung Moldovenesc, Adrian Posa, fostul candidat al PSD la funcţia de primar al municipiului, a fost înlocuit din funcţie.

Decizia a fost luată în şedinţa organizată în comuna Straja, unde preşedintele Oganizaţiei Judeţene PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, i­-a felicitat pe noii primari social­-democraţi Cornel Ţehaniuc (Solca), Codrin Ilaş Rusu (Brodina), Mihai Juravle (Straja), Vasile Ţugui (Vicovu de Jos) şi a reiterat rugămintea de colaborare între toţi primarii social­-democraţi, exprimându-şi regretul faţă de rezultatul modest înregistrat în unele localităţi din această zonă la alegerile pentru Consiliul Judeţean.

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a aprobat  înlocuirea preşedintelui interimar al organizaţiei locale Câmpulung Moldovenesc, Adrian Posa, cu Radu Mihalescul şi dizolvarea birourilor permanente din unele organizaţii locale care au înregistrat rezultate slabe la alegerile locale.

Adrian Posa a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Câmpulung Moldovenesc după ce organizaţia municipală a fost dizolvată pentru că a obţinut rezultate foarte slabe în alegerile locale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI