În organizarea Universităţii Suceava

Peste 1000 de elevi de liceu din trei judeţe au participat la consultaţii gratuite pentru bacalaureat

Prorectorul cu activitatea didactică de la Universitatea „Ştefan cel Mare”, prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu, a declarat că peste 1000 de elevi din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ au participat la consultaţiile gratuite organizate de USV la disciplinele de bacalaureat. El a spus că la matematică au fost peste 300 de elevi, la română au participat aproximativ 400, astfel că au fost împărţiţi în două grupe, restul participând la alte discipline, precum informatică, istorie, geografie, logică, filosofie.

Cursurile au fost organizate pe module interactive, au fost susţinute de cadre „de valoare” din universitate, iar conţinuturile au fost din toţi cei patru ani de liceu.

Prorectorul Diaconu a mai precizat că, în perioada „Şcoala altfel”, elevii care au fost la consultaţii au participat şi la activităţi practice desfăşurate de USV, fiind foarte mulţumiţi în final. El a mai spus că meditaţiile gratuite au fost reluate anul acesta, după o absenţă de câţiva ani, ele înscriindu-se, alături de concursul „Student pentru o zi”, în acţiunile organizate de USV pentru îmbunătăţirea rezultatelor obţinute la examenul de bacalaureat şi de promovare a imaginii acesteia.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI