Încă un sucevean va răspunde în instanţă pentru „contrabandă în formă agravantă”

Constantin Scânteie, cercetat în stare de libertate, a fost de asemenea trimis în judecată dar pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă în formă agravată”.

Potrivit unui comunicat al PT Suceava, pe 4 noiembrie 2011, ora 6.45, suceveanul a fost identificat de poliţiştii de la SPF Brodina în zona de frontieră. La o distanţă de aproximativ 8-10 m, poliţiştii au găsit mai multe cutii învelite în folie de polietilenă de culoare neagră, aşezate pe o cioată, pline cu peste 2800 de pachete de ţigări din ţara vecină.

„Întrucât existau indicii că, în acele cutii, s-ar fi găsit ţigarete de contrabandă, s-a solicitat sprijinul unei echipe operative şi, cu prilejul efectuării cercetării la faţa locului, s-a constatat că acestea conţineau cantitatea de 2820 pachete ţigarete, din care 1000 pachete marca «Marble», de provenienţă «Duty-free», 920 pachete ţigarete marca «Fest», provenienţă «Duty-free» şi 900 pachete ţigarete marca «Rothmans Slim», cu timbru fiscal eliberat de autorităţile Republicii Ucraina” au comunicat, cu exactitate, procurorii.

Intrarea prin contrabandă a acestei cantităţi de ţigări în ţară a provocat un prejudiciu de peste 34.000 lei, sumă ce-i va fi imputată suceveanului trimis în judecată.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI