Rădăuţi

Un bărbat cu identitate necunoscută a fost găsit mort într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat în vârstă de 50-­55 de ani a fost găsit mort într-un şanţ de colectare a apei de pe marginea străzii Putnei din municipiul Rădăuţi. Primele concluzii ale poliţiştilor sunt că acesta a căzut de pe bicicletă în şanţ, unde a murit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar de poliţie Ionuţ Epureanu, a declarat că un bărbat cu vârsta de 50-­55 de ani a fost găsit, mort, marţi dimineaţa, într-un şanţ de colectare a apei de pe marginea drumului. El a spus că acestuia nu i se stabilise încă identitatea.

Lângă bărbat a fost găsită şi o bicicletă, iar, potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, se pare că bărbatul circula, marţi dimineaţa, pe bicicletă, a traversat un podeţ, iar apoi a căzut de pe bicicletă în canalul colector, unde s­a lovit la cap. În canalul colector apa era de circa 50 cm.

În acest caz se fac în continuare cercetări pentru identificarea victimei şi pentru stabilirea cauzelor care au condus la deces.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI