Corneliu Popovici confirmă înţelegerea cu PNL pentru constituirea unei majorităţi în Consiliul Local Suceava

Ion Lungu anunţase în urmă cu o săptămână înţelegerea cu partidul lui Traian Băsescu. Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a confirmat, joi, înţelegerea cu PNL pentru constituirea unei majorităţi în Consiliul Local Suceava.

Astfel, potrivit lui Popovici, PMP îl va susţine pentru funcţia de viceprimar pe Marian Andronache, care a fost şi candidatul pentru funcţia de primar al formaţiunii conduse la centru de Traian Băsescu, iar pentru cealaltă funcţie va fi susţinut candidatul PNL, fiind nominalizat actualul viceprimar Lucian Harşovschi.

„PMP Suceava, prin cei doi consilieri locali, va participa la formarea unei majorităţi şi nu a unei alianţe în cadrul Consiliului Local Suceava alături de PNL. Am luat această decizie pentru o funcţionare normală a Consiliului Local în acest mandat. Este singura formulă lucrativă rezultată în urma alegerilor locale” a spus Popovici.

El a menţionat că despre cum vor participa consilierii locali PMP la această majoritate şi care va fi aportul lor se va anunţa în şedinţa de constituire a noului consiliu local, împreună cu PNL.

Popovici a mai spus că, în următorul mandat, proiecte ale lui Marian Andronache se vor regăsi pe ordinea de zi a Consiliului Local Suceava.

Liderul PMP Suceava a mai declarat că PMP va mai face majorităţi cu PNL şi în alte localităţi din judeţ, dar a menţionat că sunt localităţi unde se vor face majorităţi şi cu PSD.

„Nu facem deocamdată alianţe, ci participăm la constituirea de majorităţi pentru funcţionarea consiliilor locale respective” a spus Corneliu Popovici.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI